Κρυστάλλινο και διαυγές, με αρώματα ανθέων και βελούδινο στόμα.
Η παραγωγή
Η απόσταξη γίνεται σε χειροποίητους χάλκινους, ασυνεχούς λειτουργίας άμβυκες, σε ήπια σταθερή θερμοκρασία και σωστό διαχωρισμό του αποστάγματος σε 3 στάδια: Κεφαλές - καρδιά - ουρές.
Η καρδιά, που περιλαμβάνει τα επιθυμητά συστατικά, επαναποστάζεται για δεύτερη φορά. Μετά την απομάκρυνση των κεφαλών και των ουρών, πραγματοποιείται τρίτη απόσταξη της καρδιάς, η οποία είναι η βάση για την παραγωγή του μοναδικού αυτού αποστάγματος. Έπειτα από την τριπλή απόσταξη προκύπτει το μονοποικιλιακό αυτό εξαιρετικό απόσταγμα.
Μετά το πέρας των τριών αποστάξεων, η καρδιά αραιώνεται με νερό που έχει υποστεί τη διαδικασία της αντίστροφης ώσμωσης και αποθηκεύεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές για τουλάχιστον 6 μήνες έως ότου ισορροπήσει και ομοιογενοποιηθεί, μέχρι τη στιγμή της εμφιάλωσής του.
Δείτε λιγότεραΚρυστάλλινο και διαυγές, με αρώματα ανθέων και βελούδινο στόμα.
Η παραγωγή
Η απόσταξη γίνεται σε χειροποίητους χάλκινους, ασυνεχούς λειτουργίας άμβυκες, σε ήπια σταθερή θερμοκρασία και σωστό διαχωρισμό του αποστάγματος σε 3 στάδια: Κεφαλές - καρδιά - ουρές.
Η καρδιά, που περιλαμβάνει τα επιθυμητά συστατικά, επαναποστάζεται για δεύτερη φορά. Μετά την απομάκρυνση των κεφαλών και των ουρών, πραγματοποιείται τρίτη απόσταξη της καρδιάς, η οποία είναι η βάση γ...
Δείτε περισσότερα