Μέσα σε αυτή την εκπληκτική ματ φιάλη βρίσκεται αυτό το μοναδικό ιαπωνικό απόσταγμα. Παρασκευάζεται με premium ρύζι Gohyakumangoku, το οποίο έχει αλεστεί στο 50% του αρχικού του μεγέθους και δεν περνά από ένα συνηθισμένο φιλτράρισμα άνθρακα αλλά από το "Muroka". Στη συνέχεια, παρεμβαίνει το νερό "Genshu", με αποτέλεσμα το τελικό προϊόν να είναι φρέσκο σε αρώματα μήλου με πλούσια, γεμάτη και πολύπλοκη γεύση.
Μέσα σε αυτή την εκπληκτική ματ φιάλη βρίσκεται αυτό το μοναδικό ιαπωνικό απόσταγμα. Παρασκευάζεται με premium ρύζι Gohyakumangoku, το οποίο έχει αλεστεί στο 50% του αρχικού του μεγέθους και δεν περνά από ένα συνηθισμένο φιλτράρισμα άνθρακα αλλά από το "Muroka". Στη συνέχεια, παρεμβαίνει το νερό "Genshu", με αποτέλεσμα το τελικό προϊόν να είναι φρέσκο σε αρώματα μήλου με πλούσια, γεμάτη και πολύπλοκη γεύση.