Θεωρείται η πρώτη "premium" εμφιάλωση της κατηγορίας της. Ο Bortolo Nardini άνοιξε το αποστακτήριο που χρησιμοποιείται ακόμα και σήμερα, το 1779. Αυτό το καθιστά το παλαιότερο αποστακτήριο που λειτουργεί στην Ιταλία! Το 1964 άνοιξε ένα δεύτερο αποστακτήριο στο Monastier, το οποίο σε αντίθεση με τον μεγαλύτερο αδερφό του, έκανε συνεχή απόσταξη υπό κενό (πολύ καινοτόμο για τη δεκαετία του '60!). Μέχρι σήμερα, τα αποστάγματα και από τις δύο τοποθεσίες αναμειγνύονται μεταξύ τους για να δημιουργήσουν τον ξεχωριστό χαρακτήρα της Nardini. Στη συνέχεια, εξευγενίζεται σε δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα για 12 μήνες πριν από την εμφιάλωση.
Είναι αρκετά αρωματική με εσπεριδοειδή και στο στόμα διακρίνεται για τις νότες λουλουδιών, εσπεριδοειδών και μπαχαρικών.
Δείτε λιγότεραΘεωρείται η πρώτη "premium" εμφιάλωση της κατηγορίας της. Ο Bortolo Nardini άνοιξε το αποστακτήριο που χρησιμοποιείται ακόμα και σήμερα, το 1779. Αυτό το καθιστά το παλαιότερο αποστακτήριο που λειτουργεί στην Ιταλία! Το 1964 άνοιξε ένα δεύτερο αποστακτήριο στο Monastier, το οποίο σε αντίθεση με τον μεγαλύτερο αδερφό του, έκανε συνεχή απόσταξη υπό κενό (πολύ καινοτόμο για τη δεκαετία του '60!). Μέχρι σήμερα, τα αποστάγματα και από τις δύο τοποθεσίες αναμειγνύονται μεταξύ τους για να δημιουργήσ...
Δείτε περισσότερα