Δεμένο το τσίπουρο με την παράδοση, δεμένο και με την Οικογένεια Κατσάρου που από το 1856 κρατά τη συνταγή και τη γεύση του αγνή. Από ντόπιο μυρωδάτο σταφύλι “Μοσχάτο Τυρνάβου”. Διάφανο, φρουτώδη με άρωμα από νερό του Ολύμπου και μυρωδιές του θεσσαλικού κάμπου.
Δεμένο το τσίπουρο με την παράδοση, δεμένο και με την Οικογένεια Κατσάρου που από το 1856 κρατά τη συνταγή και τη γεύση του αγνή. Από ντόπιο μυρωδάτο σταφύλι “Μοσχάτο Τυρνάβου”. Διάφανο, φρουτώδη με άρωμα από νερό του Ολύμπου και μυρωδιές του θεσσαλικού κάμπου.