Στην πρώιμη νεότητά του τα αρώματα στη μύτη είναι φρέσκια με κυρίαρχα εκείνα των κόκκινων φρούτων και της βιολέτας. Μετά από δύο χρόνια παλαίωσης, κυριαρχούν τα μαύρα φρούτα, το μαύρο πιπέρι και οι ψημένες και καπνιστές νότες, με αρώματα γλυκόριζας. Το στόμα είναι στρογγυλό, με γεύση από φραγκοστάφυλα και σμέουρα.
Συμβουλές Σερβιρίσματος
Προτείνεται να ανοιχτεί η φιάλη δύο ώρες πριν από το σερβίρισμα. Προτεινόμενη θερμοκρασία 16°C.
Αρμονία Γεύσεων
Όταν είναι νέο, αυτό το κρασί συνδυάζεται τέλεια με ψητό αρνί, αλλαντικά και κρεμώδη τυριά όπως το Saint Marcellin.
Με την πάροδο του χρόνου, ταιριάζει περισσότερο με τηγανητά μανιτάρια, αγριογούρουνο και παλαιωμένα τυριά όπως Saint Félicien & Tomme.
Δείτε λιγότεραΣτην πρώιμη νεότητά του τα αρώματα στη μύτη είναι φρέσκια με κυρίαρχα εκείνα των κόκκινων φρούτων και της βιολέτας. Μετά από δύο χρόνια παλαίωσης, κυριαρχούν τα μαύρα φρούτα, το μαύρο πιπέρι και οι ψημένες και καπνιστές νότες, με αρώματα γλυκόριζας. Το στόμα είναι στρογγυλό, με γεύση από φραγκοστάφυλα και σμέουρα.
Συμβουλές Σερβιρίσματος
Προτείνεται να ανοιχτεί η φιάλη δύο ώρες πριν από το σερβίρισμα. Προτεινόμενη θερμοκρασία 16°C.
Αρμονία Γεύσεω...
Δείτε περισσότερα