Στην πρώιμη νεότητά του, η μύτη είναι φρέσκια με νότες κόκκινων και μαύρων φρούτων και γλυκόριζας, ενώ μετά από τέσσερα έως πέντε χρόνια παλαίωσης στο κελάρι κυριαρχούν αρώματα κερασιού, μαρμελάδας φράουλας, τρούφας, μπαχαρικών, μαύρης ελιάς και γλυκόριζας.
Το στόμα όταν είναι φρέσκο επικρατούν οι νότες μαύρων κερασιών, ενώ με την την πάροδο του χρόνου κυριαρχούν αρώματα μαρμελάδας μαύρου κερασιού, τρούφας και γλυκόριζας.
Αρμονία Γεύσεων
Απολαύστε το όταν είναι φρέσκο με ένα ψητό γουρουνάκι στη σούβλα. Μετά από λίγο καιρό παλαίωσης θα ταιριάξει εξαιρετικά με κυνήγι, μοσχαρίσιο bourguignon και στιφάδο.
Δείτε λιγότεραΣτην πρώιμη νεότητά του, η μύτη είναι φρέσκια με νότες κόκκινων και μαύρων φρούτων και γλυκόριζας, ενώ μετά από τέσσερα έως πέντε χρόνια παλαίωσης στο κελάρι κυριαρχούν αρώματα κερασιού, μαρμελάδας φράουλας, τρούφας, μπαχαρικών, μαύρης ελιάς και γλυκόριζας.
Το στόμα όταν είναι φρέσκο επικρατούν οι νότες μαύρων κερασιών, ενώ με την την πάροδο του χρόνου κυριαρχούν αρώματα μαρμελάδας μαύρου κερασιού, τρούφας και γλυκόριζας.
Αρμονία Γεύσεων
Απολαύστε το όταν...
Δείτε περισσότερα