Τέσσερα χρόνια έρευνας και πειραμάτων χρειάστηκε η επιστημονική ομάδα του οίκου Torres, για να βρει την κατάλληλη μέθοδο εξαγωγής του οινοπνεύματος, χωρίς να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του κρασιού.
Το αποτέλεσμα, ένα αρωματικό κρασί χωρίς οινόπνευμα με ελαφριά γεύση και οξύτητα ιδανικό για τις έγκυες, όσους ακολουθούν φαρμακευτική αγωγή, όσους οδηγούν και φυσικά όσους θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό.
Αρωματικά & Γευστικά Χαρακτηριστικά
Το χρώμα του είναι ελαφρύ κερασί. Η μύτη είναι μέτριας έντασης με φρέσκα αρώματα κόκκινων φρούτων του δάσους και αρώματα γλυκόριζας. Στο στόμα είναι ελαφρύ, δροσερό και ευχάριστο.
Αμπελώνας - Οινοποίηση
Τα σταφύλια συλλέγονται πριν από την ωρίμασή τους, για να δώσουν ένα χαμηλόβαθμο κρασί με υψηλή οξύτητα.
Η οινοποίηση των ποικιλιών Cabernet Sauvignon & Syrah γίνεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε θερμοκρασίες 16-18ºC, με σύντομη εκχύλιση 24 ωρών. Στη συνέχεια η παραγώμενη αλκοόλη απομακρύνεται με τη μέθοδο της φυγοκέντρισης. Το κρασί χωρίς οινόπνευμα διατηρεί αναλλοίωτο τον αρωματικό του χαρακτήρα.
Τέσσερα χρόνια έρευνας και πειραμάτων χρειάστηκε η επιστημονική ομάδα του οίκου Torres, για να βρει την κατάλληλη μέθοδο εξαγωγής του οινοπνεύματος, χωρίς να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του κρασιού.
Το αποτέλεσμα, ένα αρωματικό κρασί χωρίς οινόπνευμα με ελαφριά γεύση και οξύτητα ιδανικό για τις έγκυες, όσους ακολουθούν φαρμακευτική αγωγή, όσους οδηγούν και φυσικά όσους θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό.
Αρωματικά & Γευστικά Χαρακτηριστικά
Το χρώμα του είναι ελαφρύ κερασί. Η μύτη είναι μέτριας έντασης με φρέσκα αρώματα κόκκινων φρούτων του δάσους και αρώματα γλυκόριζας. Στο στόμα είναι ελαφρύ, δροσερό και ευχάριστο.
Αμπελώνας - Οινοποίηση
Τα σταφύλια συλλέγονται πριν από την ωρίμασή τους, για να δώσουν ένα χαμηλόβαθμο κρασί με υψηλή οξύτητα.
Η οινοποίηση των ποικιλιών Cabernet Sauvignon & Syrah γίνεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε θερμοκρασίες 16-18ºC, με σύντομη εκχύλιση 24 ωρών. Στη συνέχεια η παραγώμενη αλκοόλη απομακρύνεται με τη μέθοδο της φυγοκέντρισης. Το κρασί χωρίς οινόπνευμα διατηρεί αναλλοίωτο τον αρωματικό του χαρακτήρα.