Καθαρό, διαυγές και ανοικτό ροζ χρώμα με έντονη, μικρή και κομψή φυσαλίδα. Φρέσκα και ζωηρά αρώματα φράουλας και κερασιού που είναι χαρακτηριστικά της ποικιλίας Trepat. Στο στόμα είναι έντονη η γεύση φρούτων του δάσους, κερασιού και φράουλας. Ευχάριστο τελείωμα με μεγάλη διάρκεια επίγευσης.
Οινοποίηση
Πολύ αργή διαδικασία οινοποίησης σε χαμηλή θερμοκρασία μέσα σε ανοξείδωτες δεξαμενές χάλυβα για να εξασφαλιστεί η βάση του κρασιού και να αναδειχθούν τα δευτερογενή αρώματα. Η δεύτερη αλκοολική ζύμωση γίνεται στη φιάλη για 10 μήνες σύμφωνα με την παραδοσιακή μέθοδο “Methode Champenoise”.
Ποικιλιακή Σύνθεση: Trepat 100%
Καθαρό, διαυγές και ανοικτό ροζ χρώμα με έντονη, μικρή και κομψή φυσαλίδα. Φρέσκα και ζωηρά αρώματα φράουλας και κερασιού που είναι χαρακτηριστικά της ποικιλίας Trepat. Στο στόμα είναι έντονη η γεύση φρούτων του δάσους, κερασιού και φράουλας. Ευχάριστο τελείωμα με μεγάλη διάρκεια επίγευσης.
Οινοποίηση
Πολύ αργή διαδικασία οινοποίησης σε χαμηλή θερμοκρασία μέσα σε ανοξείδωτες δεξαμενές χάλυβα για να εξασφαλιστεί η βάση του κρασιού και να αναδειχθούν τα δευτερογενή αρώματα. Η δεύτερη αλκοολική ζύμωση γίνεται στη φιάλη για 10 μήνες σύμφωνα με την παραδοσιακή μέθοδο “Methode Champenoise”.
Ποικιλιακή Σύνθεση: Trepat 100%