Από τα αμπέλια του πανέμορφου Κτήματος στον Αχινό Φθιώτιδας με χαμηλές στρεμματικές αποδόσεις και οργανική καλλιέργεια παράγεται ένα από τα κορυφαία ερυθρά ελληνικά κρασιά. Βαθύ κόκκινο χρώμα με έντονη μύτη που αναδίδει αρώματα κέδρου, βανίλιας, νότες μαύρης σοκολάτας μαζί με γλυκόριζα και φρούτα του δάσους. Μεσαίο προς γεμάτο στόμα, ισορροπημένο με πολλές αλλά γλυκές τανίνες πίνεται άμεσα αλλά και έχει δυνατότητα παλαίωσης για τουλάχιστον πέντε χρόνια.
Από τα αμπέλια του πανέμορφου Κτήματος στον Αχινό Φθιώτιδας με χαμηλές στρεμματικές αποδόσεις και οργανική καλλιέργεια παράγεται ένα από τα κορυφαία ερυθρά ελληνικά κρασιά. Βαθύ κόκκινο χρώμα με έντονη μύτη που αναδίδει αρώματα κέδρου, βανίλιας, νότες μαύρης σοκολάτας μαζί με γλυκόριζα και φρούτα του δάσους. Μεσαίο προς γεμάτο στόμα, ισορροπημένο με πολλές αλλά γλυκές τανίνες πίνεται άμεσα αλλά και έχει δυνατότητα παλαίωσης για τουλάχιστον πέντε χρόνια.