Μονοποικιλιακός λευκός οίνος από τους ιδιαίτερης γοητείας αμπελώνες του κτήματος Terra Grazia, που λούζονται στο φως του Αιγαίου και δροσίζονται από την αλμύρα της θάλασσας.
Η καλλιέργεια του κτήματος με τους κανόνες της βιοδυναμικής και το πλούσιο υπέδαφος του κτήματος προσδίδουν στο κρασί αυτό μία ξεχωριστή προσωπικότητα.
Αρωματικά & Γευστικά Χαρακτηριστικά
Ξαφνιάζει ευχάριστα με την πολυπλοκότητα των αρωμάτων και την ένταση των γεύσεών του.
Κρυστάλλινο κίτρινο διαυγές χρώμα. Έντονη μύτη με αρώματα από πυρηνόκαρπα και εσπεριδοειδή, με υπόβαθρο έντονης ορυκτότητας. Στο στόμα έχει υψηλή οξύτητα, γεμάτο σώμα και μακρά επίγευση.
Αρμονία Γεύσεων
Απολαύστε το με ψάρια, όστρακα, θαλασσινά, sushi, λευκά κρέατα.
Προτάσεις Σερβιρίσματος
Απολαύστε το στους 10°C-12°C. Συστήνεται ο αερισμός του.
Οινοποίηση:
Παραμονή με τους φλοιούς στο πιεστήριο σε ελεγχόμενη θερμοκρασία για 4 ώρες. Ζύμωση σε χαμηλές θερμοκρασίες σε ανοξείδωτη δεξαμενή. Παραμονή με τις λεπτές οινολάσπες για περίπου 3-5 μήνες, κατά τη διάρκεια των οποίων πραγματοποιείται ανάδευση (batonnage).
Δυναμικό παλαίωσης: 6-8 χρόνια
Μονοποικιλιακός λευκός οίνος από τους ιδιαίτερης γοητείας αμπελώνες του κτήματος Terra Grazia, που λούζονται στο φως του Αιγαίου και δροσίζονται από την αλμύρα της θάλασσας.
Η καλλιέργεια του κτήματος με τους κανόνες της βιοδυναμικής και το πλούσιο υπέδαφος του κτήματος προσδίδουν στο κρασί αυτό μία ξεχωριστή προσωπικότητα.
Αρωματικά & Γευστικά Χαρακτηριστικά
Ξαφνιάζει ευχάριστα με την πολυπλοκότητα των αρωμάτων και την ένταση των γεύσεών του.
Κρυστάλλινο κίτρινο διαυγές χρώμα. Έντονη μύτη με αρώματα από πυρηνόκαρπα και εσπεριδοειδή, με υπόβαθρο έντονης ορυκτότητας. Στο στόμα έχει υψηλή οξύτητα, γεμάτο σώμα και μακρά επίγευση.
Αρμονία Γεύσεων
Απολαύστε το με ψάρια, όστρακα, θαλασσινά, sushi, λευκά κρέατα.
Προτάσεις Σερβιρίσματος
Απολαύστε το στους 10°C-12°C. Συστήνεται ο αερισμός του.
Οινοποίηση:
Παραμονή με τους φλοιούς στο πιεστήριο σε ελεγχόμενη θερμοκρασία για 4 ώρες. Ζύμωση σε χαμηλές θερμοκρασίες σε ανοξείδωτη δεξαμενή. Παραμονή με τις λεπτές οινολάσπες για περίπου 3-5 μήνες, κατά τη διάρκεια των οποίων πραγματοποιείται ανάδευση (batonnage).
Δυναμικό παλαίωσης: 6-8 χρόνια