Τέσσερα χρόνια έρευνας και πειραμάτων χρειάστηκε η επιστημονική ομάδα του οίκου Torres, για να βρει την κατάλληλη μέθοδο εξαγωγής του οινοπνεύματος, χωρίς να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του κρασιού.
Το αποτέλεσμα, ένα αρωματικό κρασί χωρίς οινόπνευμα με ελαφριά γεύση και οξύτητα ιδανικό για τις έγκυες, όσους ακολουθούν φαρμακευτική αγωγή, όσους οδηγούν και φυσικά όσους θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό. Απολαύστε το σκέτο, παγωμένο ή συνδυάστε το με ελαφριές γεύσεις.
Αρωματικά & Γευστικά Χαρακτηριστικά
Μοσχάτα αρώματα λευκών φρούτων, εσπεριδοειδών και λουλουδιών, ελαφριά, λεμονάτη γεύση με δροσερή οξύτητα που "δένει" το κρασί.
Αρμονία Γεύσεων
Συνοδεύει τηγανητά λαχανικά, ελαφριά τυριά και θαλασσινά.
Αμπελώνας - Οινοποίηση
Τα σταφύλια συλλέγονται πριν από την ωρίμασή τους, για να δώσουν ένα χαμηλόβαθμο κρασί με υψηλή οξύτητα.
Μια ιδιαίτερη περίπτωση καθώς η παραγωγή του κρασιού ξεκινάει με μια κλασική λευκή οινοποίηση και στη συνέχεια η παραγώμενη αλκοόλη απομακρύνεται με τη μέθοδο της φυγοκέντρισης. Το κρασί χωρίς οινόπνευμα διατηρεί αναλλοίωτο τον αρωματικό του χαρακτήρα.
Τέσσερα χρόνια έρευνας και πειραμάτων χρειάστηκε η επιστημονική ομάδα του οίκου Torres, για να βρει την κατάλληλη μέθοδο εξαγωγής του οινοπνεύματος, χωρίς να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του κρασιού.
Το αποτέλεσμα, ένα αρωματικό κρασί χωρίς οινόπνευμα με ελαφριά γεύση και οξύτητα ιδανικό για τις έγκυες, όσους ακολουθούν φαρμακευτική αγωγή, όσους οδηγούν και φυσικά όσους θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό. Απολαύστε το σκέτο, παγωμένο ή συνδυάστε το με ελαφριές γεύσεις.
Αρωματικά & Γευστικά Χαρακτηριστικά
Μοσχάτα αρώματα λευκών φρούτων, εσπεριδοειδών και λουλουδιών, ελαφριά, λεμονάτη γεύση με δροσερή οξύτητα που "δένει" το κρασί.
Αρμονία Γεύσεων
Συνοδεύει τηγανητά λαχανικά, ελαφριά τυριά και θαλασσινά.
Αμπελώνας - Οινοποίηση
Τα σταφύλια συλλέγονται πριν από την ωρίμασή τους, για να δώσουν ένα χαμηλόβαθμο κρασί με υψηλή οξύτητα.
Μια ιδιαίτερη περίπτωση καθώς η παραγωγή του κρασιού ξεκινάει με μια κλασική λευκή οινοποίηση και στη συνέχεια η παραγώμενη αλκοόλη απομακρύνεται με τη μέθοδο της φυγοκέντρισης. Το κρασί χωρίς οινόπνευμα διατηρεί αναλλοίωτο τον αρωματικό του χαρακτήρα.