Το όνομα «Cinabrio» αποτέλεσε πηγή έμπνευσης από το κόκκινο χρώμα του κινναβαρίτη (Cinabrio), ορυκτό που χρησιμοποιούσαν οι Μάγια. Επίσης, το κόκκινο ήταν το ιερό χρώμα του Kinich Ahau, του θεού του ήλιου των Μάγια.
To Cihuatan είναι το πρώτο ρούμι του Ελ Σαλβαδόρ, στην καρδιά του Cihuatán valley, όπου λειτουργεί το μόνο αποστακτήριο της χώρας. Η master distiller, Gabriela Ayala μαζί με την ομάδα της, επιβλέπει κάθε βήμα της παραγωγής, από τη συλλογή των σπόρων μέχρι την εμφιάλωση.
Αρωματικά & Γευστικά Χαρακτηριστικά
Ξεχωρίζουν το δαμάσκηνο, το φιστίκι, η καραμελωμένη φλούδα πορτοκαλιού, ο χυμός ζαχαροκάλαμου και ο ώριμος καρπός starfruit.
Λίγα Λόγια για το Cihuatan Cinabrio
Στην καρδιά κάθε φιάλης Cihuatán Cinabrio βρίσκεται η "Κοιμωμένη γυναίκα", η θεά των Μάγια και φύλακας της κοιλάδας Cihuatán. Ο θρύλος λέει ότι η "Κοιμωμένη γυναίκα" μεσολάβησε ώστε ο Kinich Ahau να ζεστάνει τον λαό του Cihuatán. Το σύμβολό του ήταν τα δύο κολίμπρια.
Δείτε λιγότεραΤο όνομα «Cinabrio» αποτέλεσε πηγή έμπνευσης από το κόκκινο χρώμα του κινναβαρίτη (Cinabrio), ορυκτό που χρησιμοποιούσαν οι Μάγια. Επίσης, το κόκκινο ήταν το ιερό χρώμα του Kinich Ahau, του θεού του ήλιου των Μάγια.
To Cihuatan είναι το πρώτο ρούμι του Ελ Σαλβαδόρ, στην καρδιά του Cihuatán valley, όπου λειτουργεί το μόνο αποστακτήριο της χώρας. Η master distiller, Gabriela Ayala μαζί με την ομάδα της, επιβλέπει κάθε βήμα της παραγωγής, από τη συλλογή των σπόρων μέχρι την εμφιάλωση.
...
Δείτε περισσότερα