Είναι το πρώτο τζιν που συνδυάζει παραδοσιακές μεθόδους απόσταξης με τη σύγχρονη τεχνολογία εκχύλισης αρωμάτων με ultrasonic maceration και rotovap distillation. Είναι ποτό εμπνευσμένο από τις μεθόδους αρωματοποιίας και παράγεται με τη χρήση υπερηχητικής διήθησης με διύλιση κενού αέρος και εξαγωγή διοξειδίου του άνθρακα.
Η απόσταξη πραγματοποιείται σε γυάλινους άμβυκες και όχι σε παραδοσιακούς έτσι ώστε να διατηρούνται όλα τα πρωτογενή αρώματα των βοτανικών και εσπεριδοειδών. Συνδυάζει τοπικά εσπεριδοειδή και βότανα όπως κέδρο, λουίζα, ελίχρυσο (ένα είδος χρυσούλουλουδιού), μαϊντανό, κρίταμο, λεβάντα, μιμόζα, grapefruit, πατσουλί και σιχουάν πιπέρι ενώ διαθέτει έντονο ανθικό χαρακτήρα και συγκεκριμένα ρόζα σεντιφόλια (κατηγορία των εκατόφυλλων τριανταφυλλιών). H κοιτίδα των αρωμάτων στη Γαλλία, η Grasse και συγκεκριμένα οι συντεταγμένες της, δίνουν το όνομα σε αυτό το μοναδικό τζιν που παράγεται σε ένα υπερσύγχρονο αποστακτήριο που προηγουμένως στεγαζόταν από τον 18ο αιώνα φημισμένο για την εποχή αποστακτήριο αρωματοποιίας.
Δείτε λιγότεραΕίναι το πρώτο τζιν που συνδυάζει παραδοσιακές μεθόδους απόσταξης με τη σύγχρονη τεχνολογία εκχύλισης αρωμάτων με ultrasonic maceration και rotovap distillation. Είναι ποτό εμπνευσμένο από τις μεθόδους αρωματοποιίας και παράγεται με τη χρήση υπερηχητικής διήθησης με διύλιση κενού αέρος και εξαγωγή διοξειδίου του άνθρακα.
Η απόσταξη πραγματοποιείται σε γυάλινους άμβυκες και όχι σε παραδοσιακούς έτσι ώστε να διατηρούνται όλα τα πρωτογενή αρώματα των βοτανικών και εσπεριδοειδών. Συνδυάζει...
Δείτε περισσότερα