Παρασκευάζεται στην κοιλάδα του Ξηροπόταμου, στη Δράμα, απ' όπου παίρνει και το όνομά του (Dry River). Αποστάζεται σε ένα ζευγάρι χάλκινων αποστακτήρων μοναδικής σχεδίασης και αρωματίζεται με 10 τοπικά βότανα απ' τα γύρω βουνά με κυρίαρχη θέση να κατέχει η άρκευθος.
Σύμφωνα με τον κο Δημήτρη Χαρίσκο, ιδιοκτήτη και αποσταγματοποιό του Dry River, η Ελλάδα μαζί με την Ιταλία διαθέτουν τον καλύτερο αυτοφυή άγριο άρκευθο σε ολόκληρο τον κόσμο. Στη μύτη και στο στόμα διακρίνεται η πολυπλοκότητα των εσπεριδοειδών σε συνδυασμό με την εκπληκτική πικράδα της αρκεύθου.
Δείτε λιγότεραΠαρασκευάζεται στην κοιλάδα του Ξηροπόταμου, στη Δράμα, απ' όπου παίρνει και το όνομά του (Dry River). Αποστάζεται σε ένα ζευγάρι χάλκινων αποστακτήρων μοναδικής σχεδίασης και αρωματίζεται με 10 τοπικά βότανα απ' τα γύρω βουνά με κυρίαρχη θέση να κατέχει η άρκευθος.
Σύμφωνα με τον κο Δημήτρη Χαρίσκο, ιδιοκτήτη και αποσταγματοποιό του Dry River, η Ελλάδα μαζί με την Ιταλία διαθέτουν τον καλύτερο αυτοφυή άγριο άρκευθο σε ολόκληρο τον κόσμο. Στη μύτη και στο στόμα διακρίνεται η πολυπλοκό...
Δείτε περισσότερα