Εμφιαλώνεται αμέσως μετά τη διπλή της απόσταξη. Είναι απαλή με ασύγκριτη γεύση φρέσκιας αγαύης. Ιδανική και σε κοκτέιλ υψηλής ποιότητας. Τα κυρίαρχα αρώματά της στη μύτη και στο στόμα είναι η βανίλια, η καρύδα και η μαγειρεμένη αγαύη.
Εμφιαλώνεται αμέσως μετά τη διπλή της απόσταξη. Είναι απαλή με ασύγκριτη γεύση φρέσκιας αγαύης. Ιδανική και σε κοκτέιλ υψηλής ποιότητας. Τα κυρίαρχα αρώματά της στη μύτη και στο στόμα είναι η βανίλια, η καρύδα και η μαγειρεμένη αγαύη.