Αποστάζεται τέσσερις φορές σε copper pot still, με επικεφαλής τον Master Distiller David Rodriguez, δημιουργώντας μια εξαιρετικά λεία υφή, με ένα ελαφρύ γλυκό φινίρισμα και φρέσκια φρουτώδη γεύση. Η φιάλη είναι διακοσμημένη με φύλλα χρυσού και εμπνευσμένη από την ηφαιστειακή πέτρα tahona στα υψίπεδα Jalisco του Μεξικού.
Αποστάζεται τέσσερις φορές σε copper pot still, με επικεφαλής τον Master Distiller David Rodriguez, δημιουργώντας μια εξαιρετικά λεία υφή, με ένα ελαφρύ γλυκό φινίρισμα και φρέσκια φρουτώδη γεύση. Η φιάλη είναι διακοσμημένη με φύλλα χρυσού και εμπνευσμένη από την ηφαιστειακή πέτρα tahona στα υψίπεδα Jalisco του Μεξικού.