Η σειρά Edición Profesional της Havana Club γεννήθηκε από μια εξαιρετική ιδέα: να προσκαλέσει κορυφαίους bartenders από όλο τον κόσμο για να συνδημιουργήσουν εξειδικευμένα ρούμια, σχεδιασμένα για υψηλό επίπεδο bar service αλλά και για απαιτητικούς λάτρεις του είδους.
Για την Edición Profesional C, η Havana Club συνεργάστηκε με δύο σημαντικές προσωπικότητες του σύγχρονου bartending, την Carina Soto Velasquez και τον Alex Kratena.
Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικά εκλεπτυσμένο ρούμι, που παντρεύει νεαρό, αρωματικό aguardiente με ώριμα αποστάγματα έως και 12 ετών, παλαιωμένα σε εντυπωσιακά λευκά δρύινα βαρέλια 40 ετών.
Ιδανικό για απαιτητικά cocktails, αλλά και για όσους αναζητούν ένα ρούμι με ισορροπία, βάθος και χαρακτήρα, που απολαμβάνεται εξίσου καλά και σκέτο.
Αρωματικό και Γευστικό Προφίλ
Το προφίλ του είναι βαθύ και πολυεπίπεδο, με νότες από βανίλια, ήπιες βοτανικές αποχρώσεις, μαύρο πιπέρι, μπανάνα και ανανά, ενώ ακολουθούν πιο γήινες και πικάντικες εντυπώσεις: μοσχοκάρυδο, φρέσκια κανέλα, μήλο, μελάσα, σοκολάτα γάλακτος και καβουρδισμένο ξύλο.
Η σειρά Edición Profesional της Havana Club γεννήθηκε από μια εξαιρετική ιδέα: να προσκαλέσει κορυφαίους bartenders από όλο τον κόσμο για να συνδημιουργήσουν εξειδικευμένα ρούμια, σχεδιασμένα για υψηλό επίπεδο bar service αλλά και για απαιτητικούς λάτρεις του είδους.
Για την Edición Profesional C, η Havana Club συνεργάστηκε με δύο σημαντικές προσωπικότητες του σύγχρονου bartending, την Carina Soto Velasquez και τον Alex Kratena.
Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικά εκλεπτυσμένο ρούμι, που παντρεύει νεαρό, αρωματικό aguardiente με ώριμα αποστάγματα έως και 12 ετών, παλαιωμένα σε εντυπωσιακά λευκά δρύινα βαρέλια 40 ετών.
Ιδανικό για απαιτητικά cocktails, αλλά και για όσους αναζητούν ένα ρούμι με ισορροπία, βάθος και χαρακτήρα, που απολαμβάνεται εξίσου καλά και σκέτο.
Αρωματικό και Γευστικό Προφίλ
Το προφίλ του είναι βαθύ και πολυεπίπεδο, με νότες από βανίλια, ήπιες βοτανικές αποχρώσεις, μαύρο πιπέρι, μπανάνα και ανανά, ενώ ακολουθούν πιο γήινες και πικάντικες εντυπώσεις: μοσχοκάρυδο, φρέσκια κανέλα, μήλο, μελάσα, σοκολάτα γάλακτος και καβουρδισμένο ξύλο.