Το απόλυτο ιαπωνικό τζιν με φύλλα χρυσού!
Υπάρχει μια παράδοση ετών προσθήκης φύλλων χρυσού στο ιαπωνικό σάκε σε περιόδους εορτασμού, όπως η Πρωτοχρονιά, οι γάμοι και τα φεστιβάλ γι αυτό το λόγο το αποστακτήριο Kyoto θέλοντας να προσθέσει στυλ και πολυτέλεια σε αυτό το εξαιρετικό τζιν προσθέτει φύλλα βρώσιμου χρυσού που προέρχονται από μια εταιρεία με έδρα το Κιότο, την Horikin, που ιδρύθηκε το 1711. Το design της ετικέτας έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με την Kira Karacho, μέλος του ατελιέ Karacho karakami που ιδρύθηκε στο Κιότο το 1624.
Το KI NO BI Kyoto Dry Gin δημιουργείται με ιαπωνικά βοτανικά, όπως κίτρινο yuzu από τα βόρεια του νομού Κιότο, τσιπς ξύλου Hinoki (ιαπωνικό κυπαρίσσι), μπαμπού, τσάι gyokuro από την περιοχή Uji και sanshō (ιαπωνικό πιπέρι). Εμφιαλωμένο σε 45,7% abv, το KI NO BI χρησιμοποιεί στη βάση του ρύζι και καθαρό νερό που προέρχεται από τη διάσημη περιοχή παρασκευής sake του Fushimi.
Δείτε λιγότεραΤο απόλυτο ιαπωνικό τζιν με φύλλα χρυσού!
Υπάρχει μια παράδοση ετών προσθήκης φύλλων χρυσού στο ιαπωνικό σάκε σε περιόδους εορτασμού, όπως η Πρωτοχρονιά, οι γάμοι και τα φεστιβάλ γι αυτό το λόγο το αποστακτήριο Kyoto θέλοντας να προσθέσει στυλ και πολυτέλεια σε αυτό το εξαιρετικό τζιν προσθέτει φύλλα βρώσιμου χρυσού που προέρχονται από μια εταιρεία με έδρα το Κιότο, την Horikin, που ιδρύθηκε το 1711. Το design της ετικέτας έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με την Kira Karacho, μέλος του ...
Δείτε περισσότερα